Jawatan Kosong Jabil Circuit Sdn Bhd 27 Mei 2022

Posted on

Masalah perdagangan dengan pengalaman lebih pantas dari semua sektor untuk mendapatkan produk yang mempunyai daya inovasi untuk berdagang dengan cepat, selamat dan selamat akan menjadikan pemenang dalam pasaran yang kompetitif di seluruh dunia.

Circuit Jabil dibina dengan pekerja yang tersebar di lebih dari 100 kilang di 29 negara dengan reka bentuk dan pembuatan perkilangan yang terkenal di dunia.

Produk perindustrian kami menghasilkan dan menghasilkan komponen yang paling terkenal di dunia perindustrian seperti peralatan perubatan, telefon bimbit dan kereta elektrik

MENGAPA BERGABUNG DENGAN KAMI?

Kerana kita memerlukan pekerja yang mempunyai semangat, dedikasi dan bakat untuk menyediakan kualiti, inovasi, dan perkhidmatan yang selaras dengan permintaan pengguna.

Kakitangan kami pada masa ini mempunyai kepakaran dan pengetahuan yang luas dalam industri dan cuba meningkatkan karier anda supaya kami menyertai kami sekarang untuk membuat perbezaan ini sepenuhnya.

Pekerja akan diberi peluang untuk berfikir inovasi dengan keyakinan tanpa batasan. Bagi anda yang akan menyertai akan diberi peluang untuk belajar membangun dan membina kecekapan anda.

POSISI YANG DIPERLUKAN:

Juruteknik Kejuruteraan Pembuatan (PCBA)

KRITERIA POSISI:

  1. Calon minimum mempunyai Diploma, Diploma Lanjutan / Tinggi / Lulusan, Kejuruteraan (Mekatronik / Elektromekanikal) atau sebagainya.
  2. Calon Memiliki sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman kerja dalam bidang kejuruteraan kejuruteraan.
  3. Eksekutif Eksekutif yang lebih baik yang mempunyai kepakaran dalam operasi pengeluaran atau sebagainya.

Bagaimana Untuk Memohon Jawatan?:

Kami percaya untuk merekrut orang yang tepat, meletakkan mereka di tempat yang mereka boleh menyumbang, dan memberi mereka alat dan wewenang yang mereka perlukan untuk membuat keputusan. Jika anda mempunyai mentaliti kualiti pertama dalam semua yang anda lakukan dan tidak sabar untuk mencapai hasil, maka Jabil adalah tempat untuk anda.

Sekiranya anda mempunyai keberanian yang berkualiti dalam segalanya tidak lama lagi untuk keputusan untuk menyertai kami kerana Jabil adalah tempat yang sesuai untuk anda.

Lawati halaman di bawah dengan mengklik kemudian ikuti langkah seterusnya:

Link Permohonan Jawatan

Tarikh Tutup Permohonan – 27 Mei 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-jabil-circuit-sdn-bhd/, Jabil batu kawan, alamat kilang jabil bayan lepas, produk kilang jabil, kilang jabil bayan lepas
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE