Jawatan Kosong Institut Jantung Negara 21 July 2020

Posted on

Bekerja di dunia perubatan adalah menyeronokkan dan juga dapat membantu sesama manusia dapat juga mengedarkan kemahiran yang kami pelajari semasa belajar di universiti perubatan.

Terdapat banyak perkara yang boleh kita lakukan di dunia perubatan kerana ia adalah masalah kehidupan seseorang yang dapat membantu pesakit dengan keseronokan dan keikhlasan, jika anda berminat untuk bekerja di hospital anda boleh mendaftarkan diri anda dalam jawatan kosong berikut

Imej IJN - Institut Jantung Negara
Imej IJN – Institut Jantung Negara

IJN atau yang mempunyai nama panjang Institut Jantung Negeri kini membuka kekosongan jawatan baru, bagi mereka yang berminat untuk bekerja di salah satu institut ini, anda boleh mendaftarkan diri anda sekarang artikel itu tidak akan lama apa-apa kekosongan akan ditutup.

Kekosongan jawatan IJN adalah untuk warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan berikut :

1. Staff Nurse
2. Application Specialist & System Administrator
3. MANAGER, LEARNING & ORGANIZATIONAL DEVELOPMENT
4. STOREKEEPER PHARMACY & SUPPLIES DEPARTMENT
5. ASSISTANT FINANCE DEPARTMENT
6. HOSPITAL AIDE (STORE) NURSING
7. DIET CLERK, DIETETICS & FOOD SERVICES DEPARTMENT
8. SENIOR MEDICAL OFFICER/MEDICAL OFFICER

 

Iklan Jawatan Kosong IJN – Institut Jantung Negara

IJN adalah sebuah institut yang ditubuhkan pada 1 Ogos 1992, institut ini terlibat dalam bidang pakar kardiologi dan mempunyai komitmen untuk menyediakan standard perkhidmatan terbaik kepada pesakit yang mempunyai penyakit jantung.

Kerana penyakit jantung adalah salah satu punca kematian nombor 1 di dunia dan penderitanya semakin sadel kesedihan penyakit itu bukan sahaja diderita oleh orang yang sudah tua tapi di kalangan orang muda juga telah meninggal karena penyakit jantung, oleh itu dengan penciptaan IJN dijangka dapat mengurangkan pesakit penyakit jantung dan akan mengurangkan kematian akibat penyakit jantung.

Pada masa ini IJN sudah mempunyai beberapa pejabat cawangan yang tersebar di Malaysia dan sudah mempunyai pekerja yang pakar dalam bidang mereka, juga dari beberapa teknologi kesehatan juga telah dikembangkan dan modern.

Cara Memohon Jawatan Kosong  IJN – Institut Jantung Negara

Untuk cara memohon jawatan kerja di IJN anda bisa mendaftarkan lewat online untuk info lebih lanjut kunjungi website :
Tarikh Tutup Permohonan – (21 July 2020)
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE