Jawatan Kosong iMocha Sdn. Bhd 27 January 2023

Posted on

Kini iMocha Sdn. Bhd. Lowonga menyediakan pekerjaan untuk anda yang mencari jawatan yang menjamin kehidupan dan keluarga anda. Oleh itu, sertai syarikat kami dengan kedudukan yang kami perlukan seperti berikut

KEDUDUKAN YANG DICARI:

 • Jurutera Perisian (Kanan atau Ketua)
 • Pengalaman minimum 2 tahun (Eksekutif Kanan)
 • Pengurus Projek IT
 • Pengalaman minimum 3 tahun (Pengurus)
 • Penganalisis Sistem / Penganalisis Perniagaan
 • Pengalaman minimum 1 tahun (Eksekutif Kanan)
 • Magang untuk Pelajar Komputer / IT
 • Internship untuk Pelajar Pengurusan Sumber Manusia

 

COMPANY PROFIL SYARIKAT

Perunding IT dan penyedia perisian yang mengkhususkan diri dalam perbankan garis depan dan perisian penghantaran insurans untuk web.

Ditubuhkan oleh bekas pegawai bank, perunding dan pemimpin pembangunan perisian dalam industri perkhidmatan kewangan, kepakaran dan pengetahuan domain kami yang luas memberikan wawasan dan kecemerlangan unik iMocha ketika membantu pelanggan memperluas pilihan penyampaian perkhidmatan mereka dengan menyelesaikan cabaran perisian barisan hadapan termasuk memenuhi keperluan akhir penyampaian penyelesaian hujung ke hujung.

Kami pakar dalam digitalisasi bank, pembayaran, koleksi, pinjaman, perbankan internet, pengurusan tunai, digitalisasi insurans, dan penyelesaian fintech. Kami juga menyediakan perkhidmatan transformasi digital untuk syarikat dan perniagaan yang ingin memperluas dan mendigitalkan proses operasi dan menerapkan teknologi barisan hadapan baru.

WHY JOIN US?

Kepantasan.

Kami yakin dapat menyelesaikan kerja dalam masa terpendek, sambil mengekalkan hasil yang berkualiti. Selalu ada lebih daripada satu cara untuk menyelesaikan tugas tertentu tetapi ia adalah proses yang menentukan cara terbaik.

Fleksibel.

Kami percaya pada kekuatan perwakilan. Kami tidak suka menguruskan mikro. Kami fleksibel dengan pekerja kami, jadi kami harap anda juga fleksibel.

Berorientasikan Hasil & Penyampaian.

 Kita perlu melakukan apa sahaja yang perlu dilakukan untuk menyelesaikan projek tepat pada waktunya, sesuai dengan anggaran, dengan kualiti, dan memastikan kepuasan pelanggan. Kadang-kadang sukar untuk menentukan peranan kerja setiap orang dengan ketat kerana kita melintasi jalan untuk menyelesaikan kerja.

Keinginan Kami untuk Berjaya melalui Perkhidmatan Pelanggan terbaik. Kami tidak berhenti berusaha untuk menggembirakan pelanggan kami. Kami percaya sekiranya pelanggan gembira, itu bermakna kami berjaya.

CARA DAFTAR :

 1. Lawati halaman berikut untuk langkah seterusnya
 2. Pilih kedudukan mengikut minat anda
 3. kemudian klik “Apply Now” untuk langkah seterusnya dan isikan identiti anda dan banyak lagi.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 27 January 2023

Iklan jawatan kerja kosong:

  https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-imocha-sdn-bhd/