Jawatan Kosong HLK Marketing Sdn Bhd 26 Januari 2022

Posted on

Syarikat kami HLK Marketing Sdn Bhd membuka peluang yang dinanti-nantikan bagi anda yang mencari jawatan yang anda mahir terutama rakyat Malaysia. Jangan ketinggalan dan perhatikan kedudukan pekerjaan yang kita perlukan seperti berikut:

POSISI YANG DICARI:

 

  • Eksekutif Pemasaran Digital

Pengalaman minimum 2 tahun (Eksekutif Junior)

  • Pereka Web UI / UX

Pengalaman minimum 1 tahun (Eksekutif Junior)

  • Pereka Grafik Gerak

Pengalaman minimum 1 tahun (Eksekutif Junior)

  • Eksekutif Operasi

Pengalaman minimum 2 tahun (Eksekutif Kanan)

  • Pengurus kewangan

Pengalaman minimum 3 tahun (Pengurus)

  • Pereka grafik

Pengalaman minimum 1 tahun (Eksekutif Junior)

COMPANY PROFIL  SYARIKAT

HLK Marketing Sdn Bhd adalah syarikat yang baru ditubuhkan sebagai perkhidmatan Business Process Outsourcing (BPO) dalam pengalaman pelanggan terutamanya dalam ekonomi digital.

Kami membantu proses perniagaan pelanggan kami dengan menyediakan perkhidmatan Business Process Outsourcing (BPO) yang disesuaikan. Kami menawarkan penyelesaian pengalaman pelanggan yang inovatif dalam:

1. Perkhidmatan pelanggan

2. Sokongan perniagaan

3. Pengurusan Pelanggan

Kami berusaha untuk berubah dari menjadi syarikat penyumberan luar menjadi rakan perniagaan yang dipercayai – dengan menumpukan perhatian pada peningkatan pengalaman pelanggan, mempermudah proses perniagaan dan meningkatkan produktiviti.

Sejajar dengan pengembangan kami, kami memperoleh calon yang sangat baik dengan keinginan dan semangat yang kuat untuk berjaya bergabung dengan HLK Marketing Sdn Bhd.

KENAPA SERTAI KAMI?

HLK Marketing Sdn Bhd menyediakan persekitaran kerja yang fleksibel, menyeronokkan dan seimbang, kami merangkumi penghargaan dan faedah penghargaan kepada kakitangan kami yang komited. Kami menawarkan pakej gaji yang menarik dengan gaji 13 bulan + elaun tetap + Bonus serta faedah perubatan, optik & pergigian.

Kami memberi penghargaan kepada kakitangan dengan apa yang telah mereka sumbangkan – kami percaya bahawa sumbangan kakitangan adalah satu langkah di hadapan pencapaian kami.

“Kami bekerjasama untuk membuat yang berbeza”

CARA DAFTAR:

Caranya senang, sila lawati kekosongan berikut kemudian pilih posisi yang menarik minat anda kemudian “Klik Sekarang” untuk mendaftar secara dalam talian dengan mengisi identiti anda terlebih dahulu

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

 

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE