Jawatan Kosong HENKEL (MALAYSIA) SDN. BHD. 28 January 2023

Posted on

Henkel beroperasi secara global dengan portfolio yang seimbang dan pelbagai. Syarikat itu memegang jawatan utama dengan tiga unit perniagaan dalam perniagaan perindustrian dan pengguna berkat jenama, inovasi dan teknologi yang kukuh.

Kami sedang mencari bakal pekerja yang boleh menyertai kami untuk merealisasikan kehendak syarikat kami maka dari itu jangan terlepas peluang berikut oleh anda semua.

Jabatan Dibutuhkan :

 1. Perancang Bekalan
 2. Penganalisis Rantaian Bekalan Serantau – Shah Alam
 3. Pegawai Khidmat Pelanggan.
 4. Perancang Perniagaan (Perancang Permintaan)
 5. Pekerja Gudang

Henkel ditubuhkan pada tahun 1876 dengan melihat lebih 140 tahun kejayaan dengan melaporkan jualan pada 2018 sekitar 20 bilion euro dan keuntungan operasi diselaraskan sekitar 3.5 bilion euro.

Henkel beroperasi secara global dengan portfolio yang seimbang dan pelbagai. Syarikat itu memegang jawatan utama dengan tiga unit perniagaan dalam perniagaan perindustrian dan pengguna berkat jenama, inovasi dan teknologi yang kukuh.

Kami mempunyai tenaga kerja lebih daripada 53,000 orang di seluruh dunia dengan kerjasama yang mencapai matlamat bersama untuk mewujudkan nilai mampan dan nilai bersama.

Di dalam perniagaan Penjagaan & Penjagaan Rumah dan Kecantikan, Henkel memegang jawatan utama di banyak pasaran dan kategori di seluruh dunia.

Kami telah menjadi pemimpin yang diiktiraf dalam kesinambungannya dalam memegang kedudukan utama dalam indeks dan kedudukan antarabangsa. Saham pilihan Henkel disenaraikan dalam indeks saham DAX Jerman.

WHY JOIN US ?

 • ANDA BOLEH MEMBUAT PERBEZAAN

Kami sangat menghargai orang yang komited terhadap apa yang mereka lakukan. Itulah sebabnya anda memiliki projek anda dan bertanggungjawab dari permulaannya.

 • KAMI BERMAIN SEPERTI TEAM

Kami adalah sebuah syarikat global dengan lebih daripada 53,000 pekerja di lebih daripada 75 negara. Apa yang menyatukan kita adalah semangat kerjasama yang unik dalam kerjasama berpasukan dan amalan komunikasi yang tangkas.

 • ANDA BOLEH MENCARI KERJAYA ANDA

Kami menyediakan peluang untuk mendapatkan pengalaman di pelbagai jabatan, negara dan perniagaan – supaya anda dapat melepaskan potensi penuh anda.

 • KAMI TAWARAN LEBIH DARIPADA JOB

Kami gembira melihat pekerja kami berkembang – secara profesional dan peribadi. Kami menyokong pembelajaran sepanjang hayat dalam latihan, secara digital dan melalui latihan dalam budaya yang didorong oleh maklum balas kami.

Cara Memohon Jawatan:

Lawati kekosongan jawatan kami untuk masa yang lama di sini kemudian pilih jawatan yang anda inginkan.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 28 January 2023

Iklan jawatan kerja kosong:

  https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-henkel-malaysia-sdn-bhd/