Jawatan Kosong Genting Malaysia Berhad 23 April 2022

Posted on

Sektor pelancongan di negara ini sangat berpengaruh dalam keadaan ekonomi negeri atau wilayah Malaysia. Salah satu daripada sokongan utama dalam sektor pelancongan adalah penginapan dalam bentuk hotel yang selesa untuk diduduki.

Kami berada di sini untuk membuka peluang untuk berkongsi dengan kami dalam menyediakan penginapan yang selesa untuk pelanggan. Kami membuka kekosongan seperti berikut:

 

  1. Eksekutif Kanan – Fit Out (Tenancy)
  2. Pelajar untuk Pengajian Perniagaan / Pentadbiran Pelajar
  3. Pengurus Cukai
  4. Seksyen Ketua – Kemudahan Pusat Data
  5. Eksekutif Kewangan Kanan – Operasi Luar Negara
  6. Eksekutif Kewangan – Pelaporan
  7. Eksekutif Cukai
  8. Eksekutif – Pemasaran Kesetiaan
  9. Pembantu Rumah Tangga

Company Profile Genting Malaysia 

Genting Malaysia adalah konglomerat multinasional terkemuka yang terlibat terutamanya dalam perniagaan rekreasi dan perhotelan yang merangkumi taman hiburan, permainan, hotel, resort tepi pantai, dan hiburan di Malaysia, United Kingdom, dan Amerika Syarikat.

Kami adalah salah sebuah syarikat berdaftar terbesar di Malaysia dengan lebih daripada 50 tahun pengalaman dan tonggak memperluaskan dan mengubah Genting Resorts World menjadi pusat pelancongan dan hiburan terkemuka melalui Pelan Transformasi Resort Bersepadu Genting.

Kami mempunyai projek yang sangat baik di bawah rancangan ini termasuk Skytropolis dan taman hiburan luaran, Sky Avenue & Sky Plaza, syurga membeli-belah untuk orang yang elegan dan bergaya, dengan beberapa jenama gaya hidup yang paling terkenal dan waralaba tersendiri dari seluruh dunia.

Plaza kami juga akan mempunyai sistem kabel yang canggih, yang menghubungkan Sky Avenue ke Genting Premium Outlet di tengah-tengah bukit, dengan kapasiti pengangkutan sebanyak 3,600 penumpang sejam setiap jalan.

BAGAIMANA JOIN US?

Sertai kami kerana kami akan menyediakan faedah Perubatan, Pendidikan, Pergigian, Sukan (eg Gim), penginapan percuma

Di samping itu, kami menjalankan budaya pejabat yang bertenaga dan bertenaga, persekitaran kerja yang selesa dan seimbang serta persekitaran yang selamat untuk pekerja kami.

Cara mendaftar:

lawati kami di sini kemudian daftar secara dalam talian melalui laman web rasmi kami di sini https://careers.rwgenting.com/

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 23 April 2022

 

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE