Jawatan Kosong FRIM 21 July 2020

Posted on

Jawatan Kosong FRIM – Anda sedang mencari untuk pekerjaan di sektor kerajaan mempunyai kerjaya yang tinggi dan juga gaji besar?

NI adalah Jawatan kekosongan di sektor Syarikat yang mencari pekerja baru, iaitu di Malaysia Institut Peruhatanan penyiasatan atau sering dikenali sebagai FRIM jawatan kosong yang sedang dibuka.

FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia
FRIM – Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia

Jawatan kosong di jawatan untukmu warganegara Malaysia yang boleh mempunyai hanya lulusan univerisiti dan ingin bekerja secara langsung di dalam sektor Kerajaan yang sesuai apabila anda boleh mendaftar diri anda, ini sedang Syarikat FRIM dibuka kerja untuk jawatan berikut :

1. PENGAWAS HUTAN G19  
2. PEMBANTU KEMAHIRAN H19  
3. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia atau Syarikat adalah sebuah badan yang dibawa kerajaan di Malaysia dan juga di bawah Kementerian Sumber Asli dan lingkungan Malaysia.

FRIM mempunyai matlamat yang berkenaan untuk mengkaji dan memperluaskan hutan berhati-hati supaya kejadian ekosistem hutan baki secara automatik, terutamanya di Malaysia.

FRIM ditubuhkan pada tahun 1985 dan telah diperakui oleh undang-undang negara Malaysia.

Why Join Us ?

Kita mempunyai tujuan yang mulia kerana ia berkaitan dengan ekosistem semulajadi dan ingin mewujudkan persekitaran yang sihat bagi semasa dan masa hadapan, kami mahu anda untuk bergabung dengan kami sampai untuk masa depan negara dan membentuk gemilang Malaysia yang sihat dan hijau.

Cara Memohon Jawatan Kosong FRIM – Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia

Bagi anda yang ingin memohon pekerjaan di FRIM anda boleh memohon satu jawatan kosong dengan cara berikut secara online .

Anda boleh layari laman web Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia selepas itu anda boleh melihat terdapat beberapa keperluan yang anda perlu melengkapkan mandatori di dalam kandungan.

Pemohon hendaklah melampirkan beberapa fail, seperti pengalaman kerja akademik, pendidikan kemudian, foto dan lain-lain penyokong sijil.

Selepas anda selesai semua keperluan telah disediakan anda boleh mendaftar dengan segera kerana ia akan menjadi satu besar ramai rakyat Malaysia yang ingin mendaftar kerja dalam sektor kerajaan .

Permohonan Online

Klik Permohonan Manual 

Tarikh Tutup Permohonan: 21 July 2020

 

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong frim malaysia, Pendaftaran askar wataniah 2021, Permohonan askar wataniah 2021, Daftar askar wataniah, wataniah 2022 negeri sembilan
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE