Jawatan Kosong FELDA 18 Maret 2019 Kemas Kini!

Posted on

Jawatan Kosong Felda – Berkerja di koperasi permodalan merupakan keinginan banyak orang. Pada bulan ini merupakan bulan yang baik untuk anda, kerana Koperasi Permodalan Felda Berhad membuka kerja kosong untuk warganegara malaysia.

Koperasi Permodalan Felda Berhad membuka jawatan kosong bagi warganegara Malaysia pada bahagian:

1. CHARGEMAN B0, FGV R&D
2. RESEARCHER (BIO-SOFTWARE ENGINEER), FGV R&D
3. TECHNICIAN (WASTE WATER TREATMENT), FGVB
4. BOILERMAN, FGVB
5. MECHANICAL ENGINEER

Kerja Kosong Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad Terkini
kerja kosong koperasi permodalan Felda berhad terkini

Jawatan Kosong Koperasi Permodalan FELDA Berhad

Mengenai Koperasi Permodalan Felda Malaysia

Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada 1 Julai 1980 di bawah Ordinan Koperasi 1948.

Bertujuan untuk menjadikan KPF sebagai wadah simpanan dan pelaburan ahli Felda. Pembentukan KPF ini telah menyerlahkan hasrat murni FELDA untuk memberi peluang secara adil.

Kepada warga FELDA untuk turut serta memiliki ekuiti di syarikat-syarikat FELDA melalui KPF juga merupakan suatu wawasan dan prihatin FELDA untuk kemajuan warga FELDA.

Hasrat untuk menubuhkan KPF sebagai suatu wadah simpanan & amp; pelaburan warga Felda telah dicetuskan pada Mesyuarat Lembaga FELDA yang ke 102 pada 15 Januari 1980 yang diketuai oleh Y.M Tan Sri Raja Muhammad Alias.

Dengan komitmen yang tinggi pengurusan ketika itu, maka Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada 1 Julai 1980 di bawah Ordinan Koperasi 1948 (Digantikan oleh Akta Koperasi 1993).

Pembentukan KPF ini telah menyerlahkan hasrat murni FELDA untuk memberi peluang secara adil kepada warga FELDA untuk turut serta memiliki ekuiti di syarikat-syarikat FELDA melalui KPF.

KPF telah menjadi wadah simpanan dan pelaburan warga FELDA yang unggul. Pembentukannya juga adalah suatu wawasan dan prihatin FELDA untuk kemajuan warga FELDA.

Tarikh Tutup Jawatan Kosong Felda

Anda boleh mengajukan lowongan kerja kosong melalui link yang ada di artikel ini terakhir pada tarikh Tarikh Tutup Permohonan:- 18 Maret 2019

Jom segera daftarkan diri anda untuk bekerja di koperasi terkenal di Malaysia ini. Semoga maklumat ini berguna dan anda boleh diterima.

Anda boleh muat turun syarat kelayakan dan permohonan online di bawah ini :

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

Iklan jawatan kerja kosong:

    polis bantuan 2017, jawatan kosong felda technoplant, jawatan kosong kerani di sandakan, gaji penyelia ladang, jawatan kosong polis bantuan felda

Tinggalkan Balasan