Jawatan Kosong Dell Global Business Center Sdn Bhd 25 April 2022

Posted on

Sekarang membuka peluang dalam bidang Komputer / Teknologi Maklumat (Perkakasan) industri yang memerlukan calon pekerja yang berminat untuk bergabung dengan jawatan berikut:

 

  • Penganalisis Pembungkusan Aplikasi (Penganalisis Penghantaran Perkhidmatan)
  • Jurutera Perisian Kanan (.Net)
  • Penasihat Kanan Pematuhan
  • Penasihat Kanan Pengurusan Risiko Keselamatan
  • Penasihat, Perisikan Perniagaan (Data Digital)
  • Penasihat Kanan Keselamatan Cyber ​​- Respons Insiden (Awan)
  • Pemburu Ancaman Keselamatan Siber (CSIRT)
  • Pengurus Penglibatan & Operasi (Keselamatan Siber)

Company Profile Dell Global Business Center Sdn Bhd

Sejak 1985 ia telah menjalankan peranan penting dalam teknologi yang lebih murah dan boleh diakses di seluruh dunia sebagai syarikat penyelesaian pengkomputeran akhir-ke-akhir, Dell terus mengubah pengkomputeran dan menyediakan penyelesaian berkualiti tinggi yang memberi kuasa kepada orang ramai untuk berbuat lebih banyak.

Syarikat kami mempromosikan persekitaran yang berakar pada semangat keusahawanan di mana syarikat itu diasaskan dengan tenaga kerja yang pelbagai, yang sangat penting untuk menghasilkan idea-idea baru dan inovasi inspirasi. 

Dell melayani pelanggan dari perniagaan terbesar di dunia dan organisasi sektor awam, kepada perniagaan kecil dan sederhana dan pengguna individu.

Kami mempunyai lebih daripada 100,000 ahli pasukan Dell yang sangat komited untuk berkhidmat kepada komuniti kami, dengan tetap mendedikasikan masa sukarela kepada lebih daripada 1,500 organisasi bukan keuntungan. 

Kami adalah syarikat yang telah menerima pelbagai anugerah daripada majikan terpilih untuk anugerah pemuliharaan tenaga.

BAGAIMANA JOIN US?

Hubungan kami: Bekerja di Dell bermaksud berkolaborasi dengan profesional berbakat dan berdedikasi yang berkongsi minat untuk teknologi pintar dan perniagaan yang bertanggungjawab dan memenuhi keperluan pelanggan kami.

Roh Kami:

Kami berinovasi. Apabila kita melihat sesuatu yang boleh diperbaiki, kita mula mencari penyelesaian.

Budaya kami:

Kami menang dengan integriti. Pekerja kami mempamerkan budaya kemenangan setiap hari melalui hubungan positif, mendukung dan bermakna yang mereka buat dengan pelanggan dan ahli pasukan.

Peluang Kami:

Kami melabur dalam pekerja kami dan telah membangunkan satu siri program khusus yang memudahkan ahli pasukan ketika mereka mengejar kerjaya yang memenuhi cita-cita dan potensi mereka.

Komuniti kami:

Faedahnya. Hadiah Baki. Kesihatan dan kecergasan ahli pasukan kami adalah keutamaan kami dan menghargai mereka kerana kerja keras mereka. Mengambil masa dari kerja kami untuk menjadi sukarelawan di acara komuniti atau menghabiskan masa bersama keluarga mereka adalah satu lagi cara bagi ahli pasukan kami untuk mempunyai keseimbangan yang betul dalam kehidupan mereka.

Cara Memohon Pekerjaan:

lawati laman web kami di sini dan pilih jawatan yang anda mahu.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 25 April 2022

 

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE