Jawatan Kosong Confluence Countours SDN BHD 27 Januari 2022

Posted on

Dari syarikat-syarikat sektor perundingan terbuka luas untuk anda yang berpengalaman dalam bidang ini. Sertai kami untuk memajukan syarikat kami supaya kami mencari jawatan berikut:

  1. Pengambilan Bakat & Pembangunan Eksekutif
  2. Pembantu Eksekutif / Setiausaha Pengarah Urusan

Pengalaman min 3 tahun (Eksekutif Kanan)

  1. Pakar Telemarketing

Min 2 tahun pengalaman (Eksekutif Muda)

  1. Sokongan Penganalisis

Pengalaman min 2 tahun (Bukan Eksekutif)

Company Profile Confluence Sdn Bhd 

CONFLUENCE adalah pembekal terkemuka global penyelesaian bertenaga geospatial untuk industri komersil, kerajaan, kewangan, insurans dan komunikasi.

Pelanggan kami bergantung kepada GIS dan penyelesaian geospatial kami untuk menyusun sejumlah besar data kompleks ke dalam representasi visual yang dapat difahami.

Kami melalui perisian kami, pelanggan kami membuat keputusan operasi yang lebih baik dan lebih cepat penting untuk memperkuat kecerdasan perniagaan dan interaksi pengurusan yang membantu memacu pertumbuhan dan kecekapan dalam organisasi mereka.

Pelanggan tipikal kami mempunyai alur kerja pelanggan yang rumit dan khusus yang mengendalikan data penting dalam infrastruktur IT sedia ada.

CONFLUENCE kami mempunyai fungsi sebagai sumber untuk pengurusan infrastruktur dan penyelesaian sokongan operasi bersepadu untuk mengurus aset komunikasi rangkaian komunikasi korporat.

Aset ini boleh menjadi entiti sektor awam atau swasta yang mengekalkan rangkaian komunikasi peribadi mereka sendiri.

Kami menyediakan satu siri penyelesaian untuk membantu anda mengendalikan reka bentuk kerja, pengurusan aset rangkaian, Internet, dan pengurusan tenaga kerja bersepadu yang bersepadu.

Komponen asas untuk penyelesaian kami adalah penyelesaian GIS yang komprehensif dan berupaya perusahaan, yang menempatkan model data yang disambungkan dari keseluruhan infrastruktur komunikasi anda.

Kami mempunyai penyelesaian berdasarkan produk terbuka dan berskala yang dioptimumkan untuk prestasi visual 2D dan 3D interaktif, kemudahan integrasi, dan keperluan integriti data perusahaan dari persekitaran sistem maklumat besar dan kecil.

Mengapa menyertai kami?

Kami Confluence harus menawarkan persekitaran kerja yang hebat dan kemajuan kerjaya yang benar.

kami menawarkan pembangunan latihan & kemahiran GIS yang terbaik dalam industri.

Kami juga menyediakan Manfaat Kesihatan,  Sukan (eg Gim), Tempat Letak Kereta, Visi

Cara Memohon Jawatan Kosong:

Untuk langkah seterusnya, lawati laman kerja syarikat kami di sini.

Kemudian pilih kedudukan yang anda pilih.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan-27 Januari 2022

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE