Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional 24 January 2023

Posted on

Jawatan Kosong BSN – Bekerja di sebuah bank adalah sangat impian pada masa hadapan matlamat oleh sesetengah pihak, di samping tahap gaji juga agak baik kerjaya bekerja di sebuah bank yang juga sangat cerah sekali gus lebih berminat untuk bekerja di sebuah Bank.

Baiklah, di sini kami akan memberikan anda maklumat tentang kosongh pejabat BSN atau lebih dikenali sebagai Bank Simpanan Nasional.

Untuk anda yang sememangnya tulen dan warganegara Malaysia yang bermastautin di negara Malaysia anda boleh memohon selepas penubuhannya, Pejabat kosong di BSN (Bank Simpanan Nasional) yang kini sedang memerlukan perkara-perkara berikut :

1. Sales Executive (Personal Loan / Mortgage / ASB / Credit Card)- Nationwide
2. AVP – Section Head, Talent Acquisition and Manpower
3. Walk-In Interview as a Insurance Specialist
4. Sales Advisor (Personal Financing & Home Financing)- Nationwide
5. AVP – Strategic Resource Management
6. Walk-In Interview Insurance Specialist
7. Cyber Threat Management – IT Security.
8. Insurance Specialist

 

Iklan Jawatan Kosong BSN ( Bank Simpanan Nasional )

kerja kosong bsn malaysia terkini
kerja kosong bsn malaysia terkini

Bank Simpanan Malaysia mempunyai suatu maksud yang sangat penting dengan membuat rakyat Malaysia dan berani dalam masalah kewangan kita dan di Bank Deposit Malaysia akan membantu anda untuk mendapatkan kehidupan yang lebih baik lagi.

Kami mempunyai pengalaman dalam pelbagai bidang kewangan dan ia telah sangat lama kita membina Syarikat sejak tahun 1974.

Tahun Bank Deposit Malaysia sudah mempunyai ramai kakitangan yang mahir dan berpengalaman, dan mempunyai beberapa cawangan di Rantau Malaysia tentang sehingga 401.

dan juga sudah mempunyai jangkauan 872 wang beberapa. Dan tokoh-tokoh hebat Tempahan iaitu pengguna atau pelanggan beliau telah pun mencapai 9.1 juta.

Why Join Us?

Kami akan menawarkan kerjaya yang tinggi dan anda akan mendapat peluang untuk memajukan diri sendiri selaras dengan keghairahan yang anda mahu.

Cara Memohon Jawatan Kosong BSN

Bagi anda yang nak memohon jawatan kosong Bank Simpanan Nasional anda boleh memohon dengan sistim online ikuti petunjuk berikut ini :

1. Anda boleh melawat lewat talian di akhir artikel ni.

2. Anda boleh memilih di antara formasi yang sesuai dengan anda, maka anda perlu membaca beberapa maklumat mengenai jobdescription ini dan beberapa keperluan yang anda perlu bertemu.

3. Apabila persyaratan sudah anda penuhi anda tinggal klik APPLY . Selamat mencoba semoga sukses.

Tarikh Tutup Permohonan:- 24 January 2023

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

 

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-bank-simpanan-nasional/, https://jawatankosongku net/info/tangga-gaji-berkanun-bsn, datin cari lelaki simpanan, polis bantuan tnb 2017, cari lelaki simpanan

5 comments

  1. Assalamualaikum… Saya ingin memohon kerja kosong… Masih ada lagi kekosongan. Kalau boleh secepat yang mungkin.

Comments are closed.