Jawatan Kosong Bank Rakyat Malaysia 20 Nov 2018

Posted on

Jawatang Kosong Bank Rakyat – Bekerja di Bank merupakan impian banyak orang, entah kerana kemudahan yang diberikan atau kerana gajih yang diberikan cukup banyak.

Di bulan Ogos ini telah dibuka lowongan perkerjaan yang terkenal di Malaysia iaitu Bank Rakyat. Bank Rakyat membuka kerja kosong terkini untuk warganegara Malaysia untuk ditempatkan pada bahagian

1. Eksekutif Sementara (Ibu Pejabat, Kuala Lumpur & Selangor)
2. Retail Sales Advisor (Nationwide)
3. Executive, Corporate Application / System Support
4. Assistant Manager, Digital Marketing & Branding
5. Senior Executive, Product Retail Marketing Communications (Casa / FD)
6. Senior Executive, Business Product Business Marketing Communications

Cara Permohonan Kerja Kosong Bank Rakyat

Kerja Kosong Bank Rakyat Terkini
kerja kosong bank rakyat terkini

 

Di bulan ni  2018 Bank Rakyat memberikan peluang yang sangat luas untuk warganegara Malaysia. Cara permohonan jawatannya pun juga mudah kerana semua permohonan jawatan dibuat melalui sistem JobStreet. Anda tinggal buka saja talian di akhir artikel.

Dan daftar masuk atau membuat akaun JobStreet sebelum mengisi maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Usahakan untuk mengemaskini maklumat yang diperlukan untuk syarat-syarat pendaftaranmasing-masing bahagian Jawatan Kosong Bank Rakyat ini.

Cara Memohon Jawatan Bank Rakyat Malaysia Berhad

Bagi anda yang warganegara Malaysia yang ingin bekerja, anda boleh mendaftarkan diri anda sekarang kerana pekerjaan itu akan ditutup tidak lama lagi, jadi anda perlu segera menyediakan diri anda membawa semua fail penting dan sijil sokongan lain.

Nah, untuk mendaftar, anda boleh mendaftar secara dalam talian, kami akan berkongsi laman web rasmi Bank Rakyat Malaysia Berhad : Maklumat Lanjut Jawatan Kosong Bank Rakyat Malaysia

Tarikh Tutup Permohonan: 20 Nov 2018

Tinggalkan Balasan