Jawatan Kosong Bank Muamalat Malaysia 12 Ogos 2018

Posted on

Jawatan Kosong Bank Muamalat Malaysia – Anda sedang mencari info jawatan kosong di Bank Syariah ? disini ada info lowongan pekerjaan di Bank Syariah tepat nya dengan nama Bank Muamalat Malaysia.

Lowongan tersebut di khusus kan bagi anda yang ingin bekerja di perusahaan bank nasional khususnya di Malaysia. Adapun info Jawatan Kosong Bank Muamalat Malaysia  tersebut ditujukan kepada anda warga negara malaysia , untuk mengisi kekosongan kedudukan pada posisi sebagai berikut :

1. Bancassurance Specialist
2. Personal Financial Consultant
3. Assistant Manager, Corporate Planning & Analytics
4. Regional Support – Pool Officer

Iklan Jawatan Kosong Bank Muamalat Malaysia

Logo Bank Muamalat
Logo Bank Muamalat

Pada awal didirikan nya Bank Muamalat Malaysia yaitu pada tanggal 1 Oktober 1999 merupakan suatu perusahaan gabungan antara Bank Syariah Bumiputra Malaysia , Bank Niaga , dan BBMB Keuangan.

Bank Muamalat Malaysia Merupakan Bank yang memegang erat hukum islam secara penuh dan sangat memengedepan kan kepuasan nasabah dan siap untuk berperan aktif dalam dunia perbankan Syariah Islam di Malaysia.

why join us?

Karena kami sedang membutuhkan beberapa personil yang benar benar memiliki skil dan berbakat serta memiliki tujuan yang sama yaitu memajukan bangsa Malaysia .

Fasilitas Perusahaan :

Kami Memiliki Lingkungan Pekerjaan Yang Kondusif dan Professionalisme nya Sangat Dijunjung Tinggi.

Anda memiliki kesempatan untuk mendapatkan karier yang tinggi di perusahaan kami.

Kami memiliki fasilitas kesehatan terpadu bagi semua karyawan kami.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Bank Muamalat Malaysia

1. Pergi ke laman web pada talian akhir artikel.

2. Anda boleh memilih beberapa pembentukan pejabat kosong yang telah disediakan mengikut keperluan syarikat selepas itu anda boleh mengklik pembentukan jawatan yang diperlukan oleh percubaan.

3. Anda akan dialihkan ke laman web pembentukan rasmi yang anda mahukan dan terdapat beberapa maklumat seperti penerangan pekerjaan dan keperluan – keperluan yang perlu anda selesaikan mengikut pembentukan kedudukan yang anda pilih.

4. Langkah terakhir yang anda boleh klik APPLY di sudut kanan bawah.

Tarikh Tutup Permohonan:- 12 Ogos 2018

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://yandex ru/clck/jsredir?from=yandex ru;search;web;;&text=&etext=1825 xS6nTystca2Z45FaR7vUl_gR8C4AfRn4UrUN33uWs8Vmv-AA5-XZtxvYvqwr1c2n aac5f4a97a0a51bfb190cceace3fa517abe9a3a7&uuid=&state=_BLhILn4SxNIvvL0W45KSic66uCIg23qh8iRG98qeIXme

Tinggalkan Balasan