Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia 29 Juni 2020

Posted on

Jawatan Kosong Bank Islam -Bekerja di Bank adalah satu pekerjaan yang banyak orang inginkan. Jika anda berminat atau sengaja mencari pekerjaan, iklan ini merupakan tawaran yang menarik untuk anda lihat.

Bulan ini telah dibuka jawatan kosong bank Islam 2018, Bank Islam Malaysia Berhad pada masa ini membuka kerja ini bertujuan untuk anda warganegara Malaysia untuk mengisi kerja kosong bank islam tersebut:

  1. Teller
  2. Collection Officer
  3. Wealth Executive
  4. Deposit Marketing Executive
  5. Skim Latihan 1Malaysia (SL1M) Trainee
  6. Service Ambassador (Teller)

 

Jawatan Kosong Bank Islam 2020

Kerja Kosong Bank Islam Malaysi Berhad Terkini
kerja kosong bank islam malaysia berhad terkini

Bank Islam Malaysia Berhad is a pioneer in Islamic banking system in Malaysia. We have grown to become one of the nation’s leading financial institutions, provides various products and services to meet the needs of the financial and banking all Malaysians, regardless of race and religion.

Careers at Bank Islam means excellent opportunities for a professional career milestone in the banking industry that is increasingly challenging. Be part of an organization that is committed to develop Malaysia as a global Islamic financial hub that is leading.

Untuk memudahkan anda dalam pendaftaran dan syarat kelayakan masing-masing bahagian. Sila unduk form pendaftaran dalam talian di : Bank Islam(go)

 

Tarikh Tutup Permohonan bank islam career

Adakah masih terdapat beberapa hari untuk mendaftarkan diri anda di jawatan yang berprestij, sekiranya tarikh pendaftaran akhir? 29 Juni 2020 . Cuba sebelum tarikh anda telah mendaftar ya. Mudah-mudahan iklan bank islam jawatan kosong ini berguna untuk anda.

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/info/personal-financial-executive-bank-islam

10 comments

  1. Hai, saya mempunyai diploma jurusan kesihatan persekitaran tetapi saya berminat dalam bidang perbankan

  2. Assalamualaikum Tuan,saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh bank islam dan bersedia untuk berkerja di sana.Saya baru sahaja tamat belajar dalam diploma bidang perakaunan.Saya berharap pihak tuan akan mempertimbangkan permohonan saya ini.Terima Kasih

Comments are closed.