Jawatan Kosong Allied Precision Manufacturing Sdn Bhd 25 Januari 2022

Posted on

Allied Precision Manufacturing Sdn Bhd memerlukan kedudukan yang boleh anda dapatkan untuk bergabung dengan kami. Kami membuka jawatan kosong dengan jawatan berikut:

POSISI YANG DICARI :

 

  • Penyelia Logistik
  • Eksekutif Perolehan Kanan (采购员)
  • Jurutera QA – 品质 管理 工程师
  • Eksekutif Kanan HR (人力 资源 兼 行政 人员)
  • Penyelia – Pemasangan Salutan Serbuk & Mekanikal
  • Pengurus pengeluaran

 

PROFIL SYARIKAT

Kami menyediakan perkhidmatan pembuatan bersepadu mulai dari reka bentuk dan pengembangan produk prototaip, fabrikasi alat dan mati, pengeluaran dan perkhidmatan sub-pemasangan mekanikal untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan kami, terutama dalam industri komputer dan periferal komputer.

Kami menawarkan perkhidmatan sub-pemasangan mekanikal dengan menggabungkan bahagian logam yang dihasilkan oleh kami dengan bahagian lain yang ditentukan oleh pelanggan kami untuk membentuk produk separuh siap. 

Perkhidmatan bersepadu secara menegak membolehkan kami lebih responsif terhadap keperluan pelanggan kami, memastikan keberkesanan kos dan perkhidmatan penghantaran tepat pada masanya.

WHY JOIN US?

Kerana kita mempercayai orang sebagai asas perniagaan kita. Salah satu tanggungjawab utama dan terpenting kita adalah menghormati dan melindungi hak semua pekerja. Mewujudkan persekitaran di mana setiap pekerja dapat menjaga kesihatan fizikal dan mental adalah sangat penting untuk memastikan mereka dapat memaksimumkan potensi mereka.

CARA MENDAFTAR:

Lawati halaman di bawah untuk memilih jawatan dan kemudian klik “Terapkan Sekarang” untuk mengisi identiti anda. Semoga berjaya !!!

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan Kosong- 25 Januari 2022

 

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-allied-precision-manufacturing/
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE