Jawatan Kosong AirAsia Berhad 18 Oktober 2018 Kemas Kini!

Posted on

Jawatan Kosong AirAsia Berhad – Temuduga Terbuka terkini AirAsia Berhad pada bulan ni 2018. Permohonan adalah dipelawa oleh Malaysia berdaftar yang layak untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di AirAsia Berhad terpelihara di dalamnya:

1. Inflight Agent (KUL Based)
2. Production Assistant
3. Crew Controller
4. Inflight Agent (Kota Kinabalu Based)
5. Regional Reservation Control Officer
6. Account Receivable and Credit Collection Executive
7. Accounts Payable Executive

Jawatan Kosong AirAsia Berhad

Kerja Kosong AirAsia Berhad Terkini
Kerja Kosong AirAsia Berhad Terkini

AirAsia Berhad beroperasi sebagai AirAsia (MYX: 5099) adalah syarikat penerbangan kos rendah yang berpangkalan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.

AirAsia sendiri adalah syarikat penerbangan swasta terbesar di Malaysia. Dengan rangkaian laluan di Indonesia, Arab Saudi, Jepun, Malaysia, Thailand, Singapura dan Vietnam serta laluan piagam ke China dan Hong Kong, AirAsia menjadikan dirinya pemain Daerah yang akan bersaing dengan Lion Air dari Indonesia.

Tarikh Tutup Jawatan Kosong AirAsia Berhad

Untuk kali ni, jawatan kosong airasia berhad ditutup pada tarikh tutup permohonan 14 Sept 2018, Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online Jobstreet melalui pautan dibawah.

Cara Memohon Jawatan Kosong Air Asia Berhad

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik untuk Memohon

Tarikh Tutup Permohonan:- 18 Oktober 2018

Iklan jawatan kerja kosong:

    pengambilan guru kafa 2018, temuduga terbuka kuching 2018

3 thoughts on “Jawatan Kosong AirAsia Berhad 18 Oktober 2018 Kemas Kini!

Tinggalkan Balasan