Jawatan Kosong Aged Care Group (ACG) 27 April 2022

Posted on

Kini kami memerlukan anda untuk menjadi sebahagian daripada kami jadi jangan lepaskan peluang ini.

Jika anda cukup menjaga untuk membuat perubahan, sertai kami untuk mencapai visi kami. Kami mencari individu yang kreatif, positif, dan peduli terhadap keinginan industri ini untuk menyertai

Jawatan yang Dibutuhkan :

1. Eksekutif Jualan & Prasarana Kanan

Pengalaman min 3 tahun (Eksekutif Kanan)

2. Jururawat berdaftar

Pengalaman min 3 tahun (Eksekutif Muda)

Company Profile Aged Care Group (ACG)

Aged Care Group (ACG) adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam perniagaan membangun dan menyediakan perkhidmatan penjagaan warga tua di Negeri Malaysia dengan prinsip mempromosikan gaya hidup yang sihat, bahagia dan bermaruah untuk warga tua.

Kami juga membangun dan mengendalikan pusat jagaan kanak-kanak, kampung persaraan dan rumah jagaan kejururawatan (Pusat Kediaman Bersepadu Bersepadu – IRCC).

Kumpulan Penjagaan Berumur (ACG) berusaha untuk berada di barisan hadapan dalam semua perkara yang berkaitan dengan warga tua.

Visinya adalah untuk mengubah minda konservatif tentang senior dengan mewujudkan status baru untuk masyarakat tua yang menyeronokkan, sejuk, dan cemburu terhadap golongan muda.

Kami mempunyai visi untuk mengubah minda konservatif tentang warga tua dengan mewujudkan status baru untuk kumpulan yang bahagia.

Matlamat kami adalah untuk menjadi seorang inovator dalam mewujudkan cara baru bagi orang untuk memahami penuaan dan penatua hari ini.

Misi utama kami adalah untuk menyediakan penjagaan dan keselesaan yang tulen untuk pelanggan kami melalui perkhidmatan dan kemudahan kami, serta tenaga kerja kami melalui budaya kerja kami yang terbuka, inklusif, dan positif.

Di syarikat Aged Care Group (ACG), kami sangat percaya bahawa anda orang penting amat bermakna kepada kami.

WHY US ?

Kerana Aged Care Group (ACG) akan menawarkan tawaran pembayaran bonus menarik untuk semua pekerja kami yang cemerlang.

Kami menghormati dan menghargai kepelbagaian, mengenali dan memupuk bakat kita, dan menggalakkan autonomi dan pertumbuhan di tempat kerja.

Syarikat Aged Care Group (ACG) menyokong persekitaran kerja yang menyenangkan tetapi seimbang untuk pekerja dan kami akan memberikan peluang yang sama dalam kemajuan kerjaya bagi pekerja dalam syarikat.

CARA MENDAFTAR : 

Lawati pembukaan kerja kami dan pilih jawatan yang anda mahu pergi dibawah ini

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong ACG

Tarikh Tutup Permohonan – 27 April 2022

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE