Jawatan Kosong ABM – Akademi Binaan Malaysia 29 Juni 2020

Posted on

Jawatan Kosong ABM – Bekerja di sektor kerajaan adalah impian bagi orang yang Tempahan lulusan universiti, supaya banyak seksa yang amat besar untuk kepentingan dalam kerja ini di di Royal sektor serta dalam sektor swasta.

Logo Akademi Binaan Malaysia
Logo Akademi Binaan Malaysia

Bukan kerana kekosongan dalam sektor kerjaan lebih banyak tetapi juga untuk pekerjaan di sektor swasta juga banyak diperlukan dan kadang-kadang menjadi pilihan.

NI ada lowongan TODO di sektor kerajaan dengan nama ABM atau sering dikenali sebagai Akademi pembinaan apa-apa jawatan kosong di Malaysia, adalah satu peruntukan bagi warganegara Malaysia. dan Syarikat-syarikat tersebut akan memerlukan pekerja diletakkan jawatan berikut :

1. EKSEKUTIF / PEMBANTU EKSEKUTIF KANAN / PEMBANTU EKSEKUTIF : PENGURUSAN FASILITI
2. JURUTEKNIK MERANGKAP WARDEN ASRAMA

Jawatan Kosong ABM – Akademi Binaan Malaysia

Akademi Binaan Malaysia atau disebut juga sebagai ( ABM )  Ia telah sekian lama dan ditubuhkan oleh Kerajaan Malaysia dengan tujuan untuk membangunkan kemahiran pekerja-pekerja binaan.

Serta matlamat utama Syarikat adalah memberi tumpuan kepada melengkapkan industri pembinaan dengan piawaian yang berkualiti dan mempunyai professionalisme yang tinggi.

Why Join Us ?

Kami mempunyai kemudahan yang mampu bekerja dan juga tahap kerjaya kami, dan kami juga menjamin kebajikan pekerja di kedua-dua kakitangan serta pekerja tetap.

Dengan memajukan kebajikan pekerja dan sumber manusia sudah tentu akan mendapat ciri-ciri yang baik Syarikat ini juga sekali gus. Ke hadapan dengan kami dan dapatkan brilliant yang akan datang dengan kami .

Cara Memohon Jawatan Kosong ABM – Akademi Binaan Malaysia

Bagi warganegara Malaysia yang berminat untuk mendaftar anda boleh memohon pekerjaan secara online dengan cara yang berikut:

1. Anda pertama kali melawat  Laman web atau terus melawat ABM kosong pejabat (Akademi dibantu Malaysia).

2. Seterusnya anda seterusnya akan melihat di mana anda akan memilih beberapa maklumat dalam pembentukan jawatan yang sedang memerlukan Syarikat dan anda perlu memilih salah satu.

3. selepas itu anda boleh menyelesaikan beberapa keperluan selaras dengan penubuhan kedudukan anda memilih, jika anda yakin dengan jawatan yang anda pilih, anda boleh klik Guna dan mengisi data-data diri anda dengan lengkap .

Laman Resmi 

Muat Turun Jadual Pengambilan 

Tarikh Tutup Permohonan: 29 Juni 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE