Jawatan Intec Precision Engineering SDN BHD 25 Januari 2022

Posted on

INTEC PRECISION ENGINEERING SDN BHD akan memberikan peluang pertumbuhan & pengembangan kerjaya yang luar biasa, Pakej gaji & faedah kerja yang kompetitif, budaya kerja yang bersemangat, bertenaga & inovatif. Bergabunglah bersama kami disini karena kami sedang membuka lowongan pekerjaan pada posisi berikut:

KEDUDUKAN MENCARI:

1. Jurutera Kawalan Kualiti

KEPERLUAN:

  • Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya Diploma / Diploma Lanjutan / Tinggi / Siswazah, Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional dalam Kejuruteraan (Mekanikal), Kejuruteraan (Fabrikasi Logam / Alat & Die / Pengelasan) atau setaraf.
  • Sekurang-kurangnya 3 Tahun pengalaman kerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
  • Sebaiknya Eksekutif Junior khusus dalam Kawalan Mutu / Jaminan atau setaraf.

2. Eksekutif Pembelian

KEPERLUAN:

  • Calon minimum mesti mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Profesional atau Diploma dan Ijazah dalam Pentadbiran Perniagaan dan Kejuruteraan atau bidang yang berkaitan.
  • Sebaiknya Eksekutif Kanan khusus dalam Pembelian / Inventori / Pengurusan Bahan & Gudang atau setaraf.
  • Komputer celik dan mahir dalam menggunakan aplikasi PC iaitu Outlook, MS Office, Pemprosesan Kata, dll.
  • Sekurang-kurangnya 3 ~ 4 tahun pengalaman bekerja dalam pembuatan dan fungsi pekerjaan yang serupa juga merupakan kelebihan tambahan.
  • Boleh memahami teknik dan lukisan teknik lebih disukai.
  • Penguasaan Bahasa Inggeris yang baik, bertutur & bertulis.
  • Harus berdikari dan dinamik, berintegriti tinggi, komited, bermotivasi diri dan boleh bekerja di bawah pengawasan minimum & dapat bekerja secara bebas

PROFIL SYARIKAT

INTEC PRECISION ENGINEERING SDN BHD ditubuhkan pada Tahun 2009,  adalah Pengilang Peralatan Kontrak yang menyediakan penyelesaian pembuatan sepenuhnya kepada pelanggan yang kami hargai.

Kami pakar dalam pengeluaran volume rendah campuran tinggi, ruang lingkup perkhidmatan kami merangkumi reka bentuk automasi yang disesuaikan, pemesinan tepat dan pembuatan logam; pemasangan wayar & pemasangan kabel dan pemasangan modul & penyatuan sistem membina perkhidmatan.

Dengan pengalaman luas kami dalam Semikonduktor; Perubatan & Penjagaan Kesihatan; Produk Pengguna Elektrik & Elektronik; Gas minyak; Industri tenaga dan aeroangkasa, kami mempunyai pasukan Pengurusan Program yang berkebolehan untuk fokus pada pelaksanaan produk baru dan Program Peningkatan Berterusan pelanggan kami.

Untuk memenuhi permintaan pelanggan yang berharga yang terus meningkat, kami terus melabur dalam peralatan canggih dan mengembangkan proses kejuruteraan baru. Berdasarkan struktur operasi semasa kami, kami berusaha untuk menjadi rakan niaga strategik jangka panjang dengan pelanggan kami.

WHY JOIN US?

Sekiranya anda bersedia bekerja dengan syarikat, yang berkembang secara agresif dan dinamik.

Kami menyediakan latihan untuk mengembangkan kemahiran dan pengetahuan serta pengetahuan di kalangan pekerja kami.

Peluang untuk Pembelajaran yang Dipertingkatkan.

CARA MENDAFTAR:

Langsung lawati halaman di bawah untuk memilih dan mengisi identiti anda dalam talian. Semoga berjaya!!

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 25 Januari 2022

 

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE