Jawatan Heriot-Watt University Malaysia Sdn Bhd 27 Februari 2020

Posted on

Biarkan masyarakat Malaysia memainkan peranan dalam kemajuan pendidikan di negara kita dengan menyertai kami sebagai sebahagian daripada perubahan yang lebih baik kepada pendidikan tinggi Malaysia.

Oleh itu, kami, Heriot-Watt University Malaysia (HWUM), membuka peluang bagi anda yang berminat dengan kekosongan yang kami buka. Dan jangan ketinggalan, terutama mereka yang peduli dengan pendidikan awam.

POSISI DICARI : 

 

  • Education Consultant (Executive/Senior Executive) In-House

 

  • Campus Services (Executive/Senior Executive)
  • Research Assistant – Petroleum Engineering
  • Associate/Assistant Professor in Accounting and Finance
  • Associate / Assistant Professor – Marketing and Management
  • International Recruitment Officer (South-East Asia)
  • Education Consultant (Executive/Senior Executive)
  • Administrative Assistant, Helpdesk

 

 

Kampus universiti Heriot-Watt University Malaysia (HWUM) yang berpusat di Putrajaya, Malaysia yang merupakan kampus antarabangsa kedua Universiti Heriot-Watt (“HWU”) di UK mengkhususkan diri dalam pelbagai bidang seperti sains, teknologi, bahasa, tekstil dan reka bentuk.

Kami mempunyai reputasi antarabangsa untuk kecemerlangan sains dan teknologi, Universiti ini adalah benar-benar global dalam bidang dan skala dengan kampus di Dubai, tiga kampus di Scotland dan lebih daripada 150 rakan di seluruh dunia.

Kami mempunyai persembahan akademik yang terdiri daripada program Yayasan untuk kursus Sarjana dan Pascasiswazah dalam Perniagaan, Kejuruteraan, Pembinaan, Sains Aktuari dan banyak lagi, 

Kami adalah universiti ini adalah perintis dalam pendidikan berasaskan impak dan positif yang bertujuan untuk membangunkan graduan yang berorientasikan matlamat, berdaya tahan, dunia.

WHY US ?

Dengan sejarah sejak 1821, Universiti Heriot-Watt telah membina reputasi untuk penyelidikan bertaraf dunia dan penyelidikan canggih yang relevan secara profesional, menjadikannya salah satu universiti terbaik UK untuk perniagaan dan industri.

kami telah mewujudkan persekitaran yang memupuk inovasi dan kepimpinan – di mana penyelidik, kakitangan dan pelajar kami dapat merealisasikan potensi mereka dan mengembangkan cita-cita mereka.

Kami mempunyai satu set nilai yang membantu kami mengembangkan inovasi dan kepimpinan, dan menunjukkan komitmen kami terhadap peningkatan dan pembangunan berterusan dalam semua aktiviti kami.

Nilai kami menggambarkan kepercayaan bahawa kami memegang tinggi dan semangat komuniti kami. Mereka mencirikan bukan sahaja bagaimana kita sebagai institusi pengajian tinggi tetapi juga bagaimana kita mahu menjadi.

BAGAIMANA DAFTAR:

Daftar dalam talian dengan melawat laman kekosongan kami di sini

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 27 Februari 2020