Jawatan Kosong Honda Malaysia Sdn Bhd 27 April 2022

Posted on

Kerja Kosong Honda Malaysia –  Kenderaan merupakan suatu hal yang tidak dapat kita bendung perkembangannya.

Setiap tahun, syarikat automotif berusaha melancarkan produk terbarunya atau menaiktaraf produk yang ada sehingga produk makin sempurna.

Salah satu syarikat automotif yang tak mau kalah perkembangannya ialah Honda. Honda menjadi pembuatan automotif terkemuka dari Jepun yang sedang rancak mencari calon pekerja yang mempunyai semangat tinggi.

Kabar ini sangat bagus untuk anda warganegara Malaysia yang ingin bekerja di syarikat automotif, Honda memerlukan anda untuk di tempatkan di salah satu bahagian di bawah ini :

 1. Finance Executive
 2. Technical Research Engineer
 3. Human Resource & Administration Manager
 4. Internship for Human Resource Management Students
 5. Associates HMSB Kontrak 1thn [Temuduga Terbuka Setiap Hari Khamis 9pg~5ptg].
 6. Executive – Field Representative [Service Operation]
 7. Body & Paint Executive [Field Operation-Service]
 8. STOCK&SUPPLY MGMT EXEC-SPARE PART (WALK-IN INTERVIEW, 21 SEPT’19@EASTIN HOTEL)
 9. ADMIN & BUDGET EXEC-SALES (WALK-IN INTERVIEW, 21 SEPT’19 @ EASTIN HOTEL PJ)
 10. MARKET PLANNING EXEC-SALES (WALK-IN INTERVIEW, 21 SEPT’19 @ EASTIN HOTEL PJ)

 

Untuk masing-masing bagian, bisa Anda lihat perihal kerja dan syarat-syarat yang harus Anda penuhi sebelum mendaftar. Silahkan lihat dan muat turun permohonan onlinennya di sini : Honda Malaysia.

About Honda Malaysia

kerja-kosong-honda-malaysia-terkini
kerja kosong honda malaysia terkini, via :https://www.honda.com.my/

The Power Of Dreams

Pada Honda kami berhasrat untuk menjadikan impian menjadi realiti. Kami mempunyai impian untuk terbang. Kami bermimpi mencipta robot untuk membantu kami.

Kami bermimpi membuat semua kereta sebagai ‘hijau’ sebagai hutan. Kita impikan berapa banyak lebih seronok dan kehidupan yang menarik boleh.

Pasukan Honda Bermula Engines Its Dengan “The Power of Dreams” Sebagai Driving Force. Pada 6 Julai 2015, Presiden baru dan Ketua Pegawai Eksekutif, Takahiro Hachigo bercakap tentang mengemudi jenama Honda pada tahun-tahun akan datang dan aspirasi seperti yang kita bergerak ke arah masa depan.

Everyone Has The Power of Dream

Impian adalah apa yang menggerakkan kita ke hadapan, dan menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik. Apabila orang berkongsi impian, kuasa impian tumbuh. Tiada cabaran terlalu menakutkan, matlamat tidak lama lagi.

Pada Honda, semua orang digalakkan untuk meluahkan dan merealisasikan impian mereka untuk penglihatan kolektif mewujudkan masa depan yang lebih baik dan lebih cerah untuk generasi akan datang.

Impian adalah Yayasan kami. Masa Depan Kita.

Oleh itu, Honda akan terus menjadikan impian berlaku dengan menyediakan pelanggan-pelanggan kami dengan inovasi tidak terkira banyaknya.

Pada Honda kami percaya bahawa satu-satunya cara untuk memeluk masa depan adalah untuk terus mendapat mimpi, tidak kira betapa besar atau kecil mereka.

Kelahiran Honda Malaysia

Pada 15 November 2000, perkongsian antara Honda Motor Co. Ltd. Jepun, DRB-HICOM Berhad dan Oriental Holdings Berhad mengakibatkan kelahiran Honda Malaysia Sdn Bhd.

Sebuah syarikat yang komited untuk menawarkan yang “Kepuasan Pelanggan Tertinggi di Malaysia”.

Sejak itu, Honda Malaysia telah menjadi pemain pepejal dan agresif dalam pasaran automotif Malaysia. Setiap tahun, ia berkembang begitu pesat bahawa ia mendirikan kilang di Pegoh, Melaka.

Dengan kilang baru ini, bukan sahaja Honda Malaysia yakin dapat mencapai jualan yang tinggi setiap tahun, ia telah mengukuhkan lagi reputasi Honda di Malaysia.

Honda Malaysia tunggangan kuat pada slogan “The Power of Dreams”. Ia menandakan keperluan yang sentiasa berubah-ubah dan berkembang di masa hadapan.

Masa depan dengan teknologi yang lebih baik, bersama-sama dengan nilai yang lebih baik.

Cara Memohon Jawatan Kosong Honda

Anda bisa memohon jawatan kosong dari perusahaan honda melalui pendaftaran online berikut ada link website resmi dari Honda

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 April 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

  kerja kosong untuk umur 15 tahun, jawatan kosong kilang pengkalan chepa terkini, senarai kilang di batu kawan, kilang coklat senai, kerja kosong di singapura untuk rakyat malaysia 2017
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE

One thought on “Jawatan Kosong Honda Malaysia Sdn Bhd 27 April 2022

Comments are closed.