Jawatan Kosong Akademi Binaan Malaysia 30 Disember 2016

Posted on

Kerja Kosong ABM – Ingin bekerja di salah satu industry pembinaan Negara terbaik? Berikut ini akan kami maklumkan iklan lowongan kerja yang sangat bagus untuk anda. Akademi Binaan Malaysia sedang membuka lowongan kerja untuk bulan Disember 2016. Iklan kerja kosong ini ditujukan khusus untuk warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan di bahagian:

1. Pembantu Eksekutif

About ABM

Kerja Kosong Akademi Binaan Malaysia Terkini
Kerja Kosong Akademi Binaan Malaysia Terkini

Akademi Binaan Malaysia adalah sebuah Institusi latihan di bawah Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) menjalankan kursus-kursus kemahiran berkaitan industri pembinaan di Malaysia.

Address

Akademi Binaan Malaysia Jalan Chan Show Lin Kuala Lumpur Federal Territory of Kuala Lumpur Malaysia.

Untuk mendaftar di jawatan yang satu ini, kami cadangkan melalui sistem Online pada Jobstreet melalui pautan: Jobstreet. Jangan lupa mendaftar kedalam laman web jobstreet terlebih dahulu sebelum mendaftarkan diri ke jawatan ABM agar sistem dapat berjalan semestinya.

Kemudian sebaiknya anda mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan unutk mendaftar ke jawatan ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipangil termudaga.

Tarikh Tutup Permohonan

Jawatan ini dibuka sepanjang Disember 2016, tepatnya hingga tarikh 30 Disember 2016. Semoga artikel mengenai kerja kosong Akademi Binaan Malaysia

Iklan jawatan kerja kosong:

    kerja kosong dbkk, kerja kosong mewah dato lahad datu
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE