Jawatan Kosong Koperasi Permodalan FELDA Berhad 5 Oktober 2017

Posted on

Jawatan Kosong Koperasi Permodalan – Berkerja di koperasi permodalan merupakan keinginan banyak orang. Pada bulan ini merupakan bulan yang baik untuk anda, kerana Koperasi Permodalan Felda Berhad membuka lowongan kerja kosong.

Koperasi Permodalan Felda Berhad membuka jawatan kosong bagi warganegara Malaysia pada bahagian:

1. Executive Property Development

 

Kerja Kosong Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad Terkini
kerja kosong koperasi permodalan Felda berhad terkini

 

Jawatan Kosong Koperasi Permodalan FELDA Berhad

Mengenai Koperasi Permodalan Felda Malaysia

Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada 1 Julai 1980 di bawah Ordinan Koperasi 1948. Bertujuan untuk menjadikan KPF sebagai wadah simpanan dan pelaburan ahli Felda. Pembentukan KPF ini telah menyerlahkan hasrat murni FELDA untuk memberi peluang secara adil kepada warga FELDA untuk turut serta memiliki ekuiti di syarikat-syarikat FELDA melalui KPF juga merupakan suatu wawasan dan prihatin FELDA untuk kemajuan warga FELDA.

Hasrat untuk menubuhkan KPF sebagai suatu wadah simpanan & amp; pelaburan warga Felda telah dicetuskan pada Mesyuarat Lembaga FELDA yang ke 102 pada 15 Januari 1980 yang diketuai oleh Y.M Tan Sri Raja Muhammad Alias. Dengan komitmen yang tinggi pengurusan ketika itu, maka Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada 1 Julai 1980 di bawah Ordinan Koperasi 1948 (Digantikan oleh Akta Koperasi 1993).

Pembentukan KPF ini telah menyerlahkan hasrat murni FELDA untuk memberi peluang secara adil kepada warga FELDA untuk turut serta memiliki ekuiti di syarikat-syarikat FELDA melalui KPF. KPF telah menjadi wadah simpanan dan pelaburan warga FELDA yang unggul. Pembentukannya juga adalah suatu wawasan dan prihatin FELDA untuk kemajuan warga FELDA.

 

Anda bisa muat turun syarat kelayakan dan permohonan online di sini

 

Tarikh Tutup Permohonan

Anda boleh mengajukan lowongan kerja kosong melalui link yang ada di artikel ini terakhir pada tarikh 5 oktober 2017. Jom segera daftarkan diri anda untuk bekerja di koperasi terkenal di Malaysia ini. Semoga maklumat ini berguna dan anda boleh diterima.

Iklan jawatan kerja kosong:

    polis bantuan 2017, jawatan kosong kerani di sandakan, jawatan kosong felda technoplant, jawatan kosong polis bantuan felda, gaji penyelia ladang

Tinggalkan Balasan