Jawatan Kosong Universiti Teknologi Mara UiTM 19 Feb 2018

Posted on

Jawatan Kosong UiTM – Cari jawatan kosong di universiti lain? Ni adalah satu lagi kekosongan sektor kerajaan yang dibuka pada bulan ini. Universiti Teknologi MARA membuka peluang pekerjaan untuk warganegara Malaysia. UiTM membuka kerja kosong untuk mengisi kekosongan dalam bahagian:

  1. Pengawal Keselamatan KP11

 

About Universiti Teknologi Mara

Jawatan Kosong Universiti Teknologi Mara
Jawatan Kosong Universiti Teknologi Mara

Objectives :

  1. Untuk memberi peluang maksimum kepada bumiputera untuk mengikuti program pengajian yang diiktiraf secara profesional dalam sains, teknologi, industri, perniagaan, kesenian dan kemanusiaan.
  2. Untuk menyediakan program pengajian yang berkualiti dan inovatif yang berkaitan dengan keperluan pasaran semasa dan tuntutan pelanggan, dan sejajar dengan dasar pembangunan negara.
  3. Untuk mewujudkan program pembangunan sumber manusia sebagai alat untuk asimilasi sistem nilai dalam masyarakat universiti.
  4. Memastikan graduan UiTM bersedia untuk menyertai pasukan tempatan serta tenaga kerja global.
  5. Mewujudkan UiTM sebagai pusat kecemerlangan yang bertanggungjawab untuk pengurusan sumber manusia, kewangan dan aset yang berkesan dan cekap untuk mencapai matlamat pendidikannya, sambil memainkan peranannya sebagai pemangkin pembangunan komuniti.

 

Cara Memohon di Jawatan Kosong Universiti Teknologi Mara

Permohonan kerja kosong hendaklah dibuat menggunakan Borang Kakitangan Kuliah MARA TEKNOLOGI UNIVERSITI boleh didapati di laman web UiTM Cawangan Pahang di sini. atau boleh didapati di Bahagian Pentadbiran, MARA TEKNOLOGI UNIVERSITI Pahang,Kampus jengka.

Lalu, sila kemukaan permohonan ke :

TIMBALAN PENDAFTAR
BAHAGIAN PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN
PAHANG, KAMPUS JENGKA
26400 BANDAR TUN ABDUL RAZAK JENGKA
PAHANG DARUL MAKMUR
NO.TEL : 09-4602000 / 4602033

Maklumat Penuh

 

Tarikh Tutup Jawatan Kosong UiTM

Sila daftar segera sebelum 19 Februari 2018.

Iklan jawatan kerja kosong:

    kerja kosong kilang 2018 taman u, senarai kilang kereta di pekan pahang, jawatan kosong kilang taman universiti, jawatan kosong pemandu bas uitm, jawatan kosong syarikat automotif pekan pahang

Tinggalkan Balasan