Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia 5 Feb 2018

Posted on

Kerja Kosong UKM – Pada bulan Januari banyak sekali sektor kerajaan yang sedang membuka jawatan kosong. Salah satunya ialah Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM). PPUKM membuka kerja kosong untuk warganegara Malaysia supaya menduduki bahagian:

  1. PEGAWAI PENYELIDIK SOSIAL N41

Sila anda muat permohonan online pada tailan berikut: UKM Buletin. Selain itu di talian tersebut sudah syarat dan ketentuan yang boleh anda mengambil kira sebelum mendaftar. Sebelum menghantar permohonan, jangan lupa untuk mendaftar akaun di pautan di atas.

Kerja Kosong Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia Terkini
Kerja Kosong Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia Terkini

Cara Memohon Jawatan Kosong UKM

Untuk cara memohon kepada jawatan kosong Universiti Kebangsaan Malaysia, anda perlu membuat resume sekaligus dua rujukan. Hantar permintaan e-mel hr_pik@ukm.edu.my

1. PEGAWAI PENYELIDIK SOSIAL N41

Klasifikasi
Perkhidmatan : Penyelidikan, Pembangunan & Inovasi
Gred Gaji N41 : P1 RM2114.43
Elaun : Imbuhan Tetap Khidmat Awam : RM300.00
Imbuhan Tetap Perumahan : RM300.00
Bantuan Sara Hidup : RM300.00
Taraf Jawatan : Kontrak (Dana Universiti Penyelidikan)

 

Tarikh Tutup Permohonan

Jawatan ini akan ditutup beberapa hari lagi iaitu tepatnya pada tanggal 5 Februari. Sebarang Pertanyaan Sila Hubungi: Semoga iklan jawatan PPUKM ini bermanfaat untuk anda.

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatn kosong pegawai teknoloji makanan 2017, jawatan kosong pemandu van di machang terkini 2017, lupa kata laluan mpsp, lupa password mpsp jawatan online

Tinggalkan Balasan