Jawatan Kosong Tabung Haji 11 Februari 2018 Kemas Kini!

Posted on

Jawatan Kosong Tabung Haji – Bekerja di hotel merupakan impian yang bagus untuk banyak orang, bagaimana tidak? Biasanya gajinya besar, wow! Nah sekarang kesempatan yang bagus sekali untuk anda warganegara malaysia. Bermula bulan disember hingga januari mendatang, Tabung Haji Hotel & Residence membuka kerja kosong tabung haji pada bahagian:

  1. CORPORATE FINANCIAL BIG MANAGER
  2. ASSISTANT LITIGATION MANAGER
  3. SECRETARY
  4. TAX EXECUTIVE
  5. LITIGATION MANAGER
  6. BUMIPUTERA DEVELOPMENT UNIT MANAGER
  7. SECRETARIAL UNIT RIGHT MANAGER
  8. MANAGER CORPORATE SERVICES

 

Jawatan kosong lembaga tabung haji

Kerja Kosong TH Hotel and Residence Terkini
tabung haji jawatan kosong terkini

TH Hotel & Residence Sdn. Bhd. (THHR), anak syarikat milik penuh Tabung Haji Malaysia, telah dikenal pasti sebagai memimpin Tabung Haji penglibatan perniagaan syarikat dalam sektor hospitaliti dan perkhidmatan di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. THHR komposisi pengurusan terdiri daripada profesional yang telah terkumpul lebih 50 tahun Hospitality & amp; Perkhidmatan pengalaman dan kepakaran industri.

THHR di negara ini akan berada dalam jumlah yang ditubuhkan lapan (8) TH Hotel. Pada masa ini THHR menguruskan TH Hotel Kota Kinabalu, TH Hotel Kelana Jaya, TH Hotel Penang, TH Hotel & amp; Convention Centre Terengganu dan TH Hotel & amp; Convention Centre Alor Setar. Dalam perancangan adalah TH Movenpick Hotel & Convention Centre, Sepang dijangka dibuka pada 2016.

pelan pembangunan seterusnya telah diletakkan untuk pembentukan TH Hotel TH Hotel Kuching dan Johor Bharu, yang dijangka beroperasi pada tahun 2016. Terdapat rancangan untuk melebarkan sayapnya THHR lagi iaitu di peringkat antarabangsa, dan setakat ini beberapa bandar-bandar di Tengah dan Eropah Timur telah diketahui pasti. THHR bercita-cita untuk menjadi seorang Global Pematuhan Syariah Hotel adalah yang paling diuruskan secara profesional dan terkenal di dunia.

Untuk syarat, ketentuan dan pendaftaran online jawatan kosong tabung haji travel boleh anda dapatkan pada pautan di bawah ini :

TH Hotel & Residence

 

Tarikh Tutup jawatan kosong tabung haji 2018

Tenang, masih ada banyak masa untuk mendaftar di kerja kosong yang satu ini. Kerana jawatan kosong ini terbuka hingga tarikh 11 februari 52018. Share artikel tentang info jawatan ini ya, semoga anda diterima di jawatan ini dari jawatan kosong 2018

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong kerani sekolah 2016, polis bantuan bsn, jawatan kosong kelindan lori batu pahat, jawatan kosong pemandu peribadi datin, jawatan kosong security sandakan

15 thoughts on “Jawatan Kosong Tabung Haji 11 Februari 2018 Kemas Kini!

Tinggalkan Balasan