Jawatan Kosong Petronas ICT Sdn Bhd 30 September 2017

Posted on

Jawatan Kosong Petronas ICT – Adakah anda sedang mencari jawatan kosong di sektor swasta? Jika iya ada kabar bagus untuk anda kerana Petronas ICT Sdn Bhd sedang membuka kerja kosong di Kuala Lumpur.

Lowongan kerja Petronas ini hanya diperuntukan untuk warganegara Malaysia sahaja. Berikut ini senarai bahagian yang sedang diperlukan oleh Petronas:

1. EKSEKUTIF
2. BUKAN EKSEKUTIF

 

Kerja Kosong Petronas ICT Sdn Bhd Terkini
kerja kosong petronas ict terkini

Mengenai Petronas ICT Sdn Bhd

PT PETRONAS ICT adalah anak syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS), sebuah syarikat minyak bersepadu di Malaysia.

Kami adalah teknologi pemboleh digital yang menyokong PETRONAS menjadi minyak terkemuka & amp; gas multinasional pilihan.

Tenaga kerja multinasional kami lebih daripada 1,400 orang menyampaikan misi kritikal, penyelesaian ICT yang inovatif dan selamat di PETRONAS di 65 buah negara, memberi perkhidmatan kepada lebih 49,000 pekerja di seluruh dunia.

Sila lihat syarat, ketentuan dan juga termasuk cara memohon pada link berikut: http://www.jobstreet.com.my/en/job-search/job-vacancy.php?ojs=10&key=petronas+ict

 

Tarikh Tutup Permohonan Petronas

Anda boleh memohon kerja ini hingga tarikh 30 September 2017. Segera daftarkan diri anda sebelum pesaing anda. Semoga maklumat jawatan kerja kosong ini bermanfaat untuk anda

Iklan jawatan kerja kosong:

    kerja kosong di kelantan tanpa sijil, operator pelantar minyak, kerja kosong kilang sabah, jawatan kosong pemandu lori gardenia, kerja kosong di kg raja besut

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *