Jawatan Kosong Perodua 14 Disember 2017 Perusahaan Otomotif Kedua Berhad

Posted on

Jawatan Kosong Perodua – Cari kerja kosong terkini? Kali ini pentadbir untuk maklumat jawatan kosong peroduaterkini. Sudah tentu anda sudah tahu PERODUA bukan? Minimal pernah mendengarnya. Nah Pada bulan ni Perodua membuka peluang kosong untuk warganegara Malaysia, untuk mengisi kekosongan di bahagian Perodua Manufacturing:

  1. Accountant Executive
  2. Technician
Jawatan Kosong Perodua Sdn Bhd Terkini
Jawatan Kosong Perodua Sdn Bhd Terkini

 

About Perodua

Syarikat Otomobil Kedua Sdn Bhd, PERODUA (054795V), yang ditubuhkan pada tahun 1993, adalah syarikat usaha sama antara rakan kongsi Malaysia dan Jepun.

Para pemegang saham Perodua adalah UMW Corporation Sdn Bhd sebanyak 38%, MBM Resources Berhad 20%, Daihatsu Motor Sdn Bhd 20%, PNB Equity Resources Corporation Sdn Bhd 10%, Daihatsu (Malaysia) Sdn Bhd 5%, Mitsui & Co Ltd 4.2% dan Mitsui & Co. (Asia Pacific) Pte Ltd 2.8%.

Syarikat itu mula beroperasi pada tahun 1994 dan Perodua Kancil yang sangat popular diperkenalkan ke pasaran Malaysia pada bulan Ogos pada tahun yang sama.

 

Tarikh Tutup Jawatan Kosong Perodua

Segera mendaftar diri anda sebelum 14 Disember 2017. Biro ni berprestij, pastikan anda menyediakan dokumen yang diperlukan dengan baik. Berikut ni permohonan online : Klik sini.

Loading...

Iklan jawatan kerja kosong:

    kedai buku popular sandakan, kerja kosong melaka oktober 2017, jawatan kosong pusat servis kereta di kuala terengganu, jawatan kosong pusat servis perodua, Jawatan pusat servis

2 thoughts on “Jawatan Kosong Perodua 14 Disember 2017 Perusahaan Otomotif Kedua Berhad

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Medan diperlukan ditanda dengan *