Jawatan Kosong Perodua Terkini 31 Mei 2018 Semakan Penuh

Posted on

Jawatan Kosong Perodua – Cari kerja kosong perodua terkini? Kali ini pentadbir untuk maklumat jawatan kosong peroduaterkini. Sudah tentu anda sudah tahu PERODUA bukan? Minimal pernah mendengarnya. Nah Pada bulan ni Perodua membuka peluang jawatan kosong perodua rawang untuk warganegara Malaysia, untuk mengisi kekosongan Perodua Manufacturing di bahagian :

1. Acccount Executive
2. Administration Executive
3. Designer
4. CAD Designer
5. Modeller
6. Executive
7. Technician

Jawatan Kosong Perodua Sdn Bhd Terkini
Jawatan Kosong Perodua Sdn Bhd Terkini

 

Jawatan Kosong di Perodua

Syarikat Otomobil Kedua Sdn Bhd, PERODUA (054795V), yang ditubuhkan pada tahun 1993, adalah syarikat usaha sama antara rakan kongsi Malaysia dan Jepun.

Para pemegang saham Perodua adalah UMW Corporation Sdn Bhd sebanyak 38%, MBM Resources Berhad 20%, Daihatsu Motor Sdn Bhd 20%, PNB Equity Resources Corporation Sdn Bhd 10%, Daihatsu (Malaysia) Sdn Bhd 5%, Mitsui & Co Ltd 4.2% dan Mitsui & Co. (Asia Pacific) Pte Ltd 2.8%.

Syarikat itu mula beroperasi pada tahun 1994 dan Perodua Kancil yang sangat popular diperkenalkan ke pasaran Malaysia pada bulan Ogos pada tahun yang sama.

 

Tarikh Tutup Jawatan Kosong Perodua 2018

Segera mendaftar diri anda sebelum 31 mei 2018. Biro ni berprestij, pastikan anda menyediakan dokumen yang diperlukan dengan baik. Berikut ni permohonan online : Klik sini. Jangan lupa untuk mendaftarkan akaun terlebih dahulu

Iklan jawatan kerja kosong:

    kilang osrom kulim

3 thoughts on “Jawatan Kosong Perodua Terkini 31 Mei 2018 Semakan Penuh

Tinggalkan Balasan