Jawatan Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad 7 Disember 2017

Posted on

Jawatan Kosong PNMB – Kerja saya di akhbar? Tinjauannya baik. Pada pertengahan bulan ni, ada jawatan kosong sektor swasta tengah buka. Percetakan Nasional Malaysia Berhad membuka peluang pekerjaan kepada warganegara Malaysia. PNMB meminta anda mengisi kekosongan di bahagian:

  1. Software Developer
  2. Sales Consultant

 

About Jawatan Kosong PNMB

Kerja Kosong PNMB Terkini
Kerja Kosong PNMB Terkini

Banyak perubahan telah berlaku sejak permulaan Malaysian National Printing Berhad (PNMB) pada tahun 1888. Prinsip kami kekal; untuk memberi yang terbaik ketika kami bergerak ke hadapan.

Kami memahami keperluan pelanggan kami dan melayani mereka dengan menggabungkan pelbagai perkhidmatan percetakan kami di bidang percetakan umum, percetakan data yang berubah-ubah, percetakan keselamatan dan pengimejan digital dengan perkhidmatan reka bentuk dalaman kami.

Semua ini di bawah satu bumbung di kemudahan 83,000 kaki persegi di Kuala Lumpur. Dengan rangkaian cawangan negara, kami berhasrat membantu pelanggan dalam memenuhi keperluan percetakan mereka. Paling penting, kami memperlakukan setiap pesanan pelanggan dengan kepentingan yang sama.

 

Tarikh Tutup Jawatan Kosong PNMB

Sila hantar permintaan kerja melalui : Jobstreet. Sehingga tarikh tutupnya, kekosongan Pejabat Percetakan Kebangsaan Malaysia pada 7 Disember 2017.

 

Loading...

Iklan jawatan kerja kosong:

    beasiswa untuk guru bahasa jepang

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Medan diperlukan ditanda dengan *