Jawatan Kosong Institut Akauntan Malaysia April 2018

Posted on

Jawatan Kosong MIA – Untuk anda yang sedang mencari untuk maklumat kerja di swasta sektor kami akan berkongsi berikut Nya dan pekerjaan di sektor swasta adalah sesungguhnya amatlah cerah terutama mempunyai banyak faedah kepada kakitangannya.  juga bekerja di sektor swasta sememangnya menjadi impian bagi warganegara Malaysia di sini ada satu syarikat milik peribadi yang sedang terbuka jawatan kosong iaitu MIA atau lebih dikenali sebagai institut Akauntan Malaysia. Kekosongan jawatan tersebut di peruntukan untuk anda berasal dari warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut :

1. SENIOR MANAGER – PROFESSIONAL PRACTICES & TECHNICAL

2. MANAGER – SMALL & MEDIUM PRACTICES

3. MANAGER – ENFORCEMENT & LEGAL (INVESTIGATION COMMITTEE – ACCOUNTING)

4. ASSISTANT MANAGER/MANAGER – PROFESSIONAL PRACTICES & TECHNICAL

5. JUNIOR EXECUTIVE – PROFESSIONAL PRACTICES & TECHNICAL

6. INTERN – CHIEF EXECUTIVE OFFICER’S OFFICE

Jawatan Kosong MIA -Institut Akauntan Malaysia
Jawatan Kosong MIA -Institut Akauntan Malaysia

 

Institut AKauntan Malaysia atau MIA merupakan sebuah institusi negara yang terlibat untuk menyusun dan membangunkan satu intergritas serta bertambahnya kepentingan profesion di Malaysia.

MIA mempunyai etika kerja yang sangat baik dan menyambung semua ahli Nya supaya aktiviti itu dalam sebarang konteks profesional dan juga untuk membangunkan rangkaian.

Dan pada masa ini terdapat kira-kira 34 ribu ahli yang mempunyai wawasan yang sama dan misi yang membuat perniagaan di Malaysia untuk maju dan berkembang bersama-sama bagi objektif-objektif yang dimiliki oleh MIA iaitu antaranya :

 

Visi dan Misi MIA  Institut Akauntan Malaysia

Misi MIA Institut Akauntan Malaysia

IE membangunkan atau menyokong dan boleh memantau apa-apa jenis kepakaran perakaunan konsisten melahirkan perakaunan berkualiti tinggi dan efisian.

Visi MIA Institut Akauntan Malaysia

Kita mempunyai satu matlamat untuk menyimpan di dunia yang diiktiraf oleh MIA dan menjadi Institut Akauntan yang mempunyai komitmen yang tinggi untuk memajukan negara Malaysia.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong MIA

Bagi anda yang ingin memohon untuk sebuah pejabat yang kosong di Syarikat MIA yang anda boleh mendaftar diri anda dengan cara berikut :

Anda bisa kirimkan resume lengkap anda ke alamat berikut ini

The Head of Talent & Human Capital
Dewan Akauntan
Unit 33-01, Level 33, Tower A, The Vertical, Avenue 3,
Bangsar South City, No.8 Jalan Kerinchi,
59200 Kuala Lumpur

Untuk maklumat lanjut anda boleh melawat laman web MIA http://www.mia.gov.my

Tarikh Tutup Permohonan: 30 April 2018

Tinggalkan Balasan