Jawatan Kosong KPJ HUC 2018

Posted on

Mahu bekerja di sebuah universiti kesihatan terkemuka di malaysia? Terdapat satu iklan kerja kosong yang mungkin baik untuk anda. Jawatan kosong KPJ Healthcare University College membuka peluang kepada warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan di bahagian:

  1. Pensyarah Farmasi

 

Iklan Jawatan Kosong KPJ Healthcare

Imej Kerja Kosong KPJ Healthcare Berhad
Imej Kerja Kosong KPJ Healthcare Berhad

Kolej Universiti KPJ Healthcare (KPJUC) yang dikenali sebagai Kolej Kejururawatan Puteri (PNC) adalah anak syarikat Kumpulan Perubatan Johor (KPJ) Bahagian Kesihatan Johor Corporation.

KPJUC adalah cabang pendidikan KPJ Healthcare Berhad. KPJ adalah salah satu kumpulan penjagaan kesihatan terbesar di rantau ini, menguruskan 26 hospital di Malaysia dan 5 di peringkat antarabangsa.

KPJUCis dianggap sebagai kolej kejururawatan swasta pertama yang memulakan Program Diploma Kejururawatan sejak tahun 1991. Pada masa ini, KPJUC menawarkan pelbagai program Kejururawatan dan Sains Kesihatan pada pra-pendaftaran dan kelayakan pendaftaran pos.

Selaras dengan pelan pengembangan kami, kami menjemput individu dinamik, inovatif, komited dan kompeten untuk menyertai kami, untuk kedudukan berikut di KPJUC

Mengapa menyertai kami?

  • Kami berkomitmen untuk persekitaran kerja yang ramah dan profesional.
  • Kami menyediakan faedah perubatan untuk pekerja kami.
  • Kami menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya dalam syarikat.
  • Kami menyediakan latihan untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan di kalangan pekerja kami.

 

Tarikh tutup jawatan kosong KPJHUC

Sila mendaftarkan diri anda sebelum 15 Mac 2018. Semakin cepat semakin baik.

Untuk mendaftar secara dalam talian, gunakan pautan berikut. Jangan lupa membaca dengan teliti syarat perkhidmatan yang anda gunakan.

Tinggalkan Balasan