Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia 30 Jan 2018

Posted on

Kerja Kosong KPM – Bekerja di sektor kerajaan merupakan hal yang diperebutkan para pekerja, bagaimana tidak? Di sektor kerajaan ibarat hidup Anda akan terjamin dan keluarga akan merasakan manfaat nya. Beruntung bagi Anda yang sedang membaca iklan jawatan kosong yang satu ini, karena telah dibuka permohonan yang dipelawa kepada warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Pendidikan Malaysia. KPM membuka kerja kosong untuk Anda dimana akan ditempatkan di bagian :

  1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah DG41/DG44

Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia

Kerja Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia Terkini
Kerja Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia Terkini

(lihat syarat kelayakan dan iklan official di : KPM Online) Di talian juga ada borang permohonan. Aplikasi diundang dari Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Yang BERKUALITI Untuk Mengisi jawatan di Bahagian Pendidikan Swasta, Kementerian Pendidikan Malaysia.

Permohonan hendaklah Melalui Ketua Jabatan Masing-Masing mengikut Perintah Am Bab A Bab Perkara Perkara 21. SETIAP untuk pencalonan Yang BERKUALITI Harus Menyerahkan menyambung semula Yang lengkap dan disertai DENGAN Salinan Buku Rekod Perkhidmatan, Kenyataan Cuti Yang Telah disahkan, Salinan sijil Yang disahkan dan lain-lain Dokumen Yang Berkaitan . Semua permohonan hendaklah Dihantar ke:

Pengarah
Bahagian Pendidikan Swasta
Kementerian Pendidikan Malaysia
Aras 2, Blok E 2,
Kompleks E Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 PUTRAJAYA
(u.p: Unit Pentadbiran dan Kewangan)

Hanya calon Yang Layak selepas tapisan Sahaja Akan dipanggil temuduga. Calon-calon yang Tidak dihubungi dalam Masa Tiga (3) bulan dari Tarikh tutup permohonan hendaklah menganggap permohonan Acha TIDAK Berjaya. Soalan dan Isu Berkaitan Dengan permohonan jawatan ini kepada, Boleh menghubungi Unit Pentadbiran dan Kewangan, Bahagian Pendidikan Swasta, Kementerian Pendidikan Malaysia di TALIAN 03-8884 9543/9507.
Lokasi: PUTRAJAYA

 

Tarikh Tutup Permohonan KPM

Masih ada waktu untuk mendaftar di kerja kosong KPM ini karena jawatan kosong KPM ditutup pada tanggal 30 Januari 2018. Ayo segera daftaran diri Anda!

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong guru kafa kedah 2018, permohonan askar wataniah 2017 online, permohonan jawatan guru kementerian pendidikan malaysia lepasan ijazah tahun 2017, isi borang online askar wataniah, kerja kosong di papar 2017

2 thoughts on “Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia 30 Jan 2018

Tinggalkan Balasan