Jawatan Kosong Indah Water Konsortium 17 Januari 2017 Semakan Penuh!

Posted on

Jawatan Kosong IWK – Pada bulan ini ada jawatan kosong swasta yang baik untuk anda. Indah Water Konsortium adalah sebuah syarikat swasta yang membuka peluang jawatan kosong indah water konsortium kepada warga Malaysia. Indah Water Konsortium membuka peluang untuk mengisi kekosongan di bahagian:

  1. SAP FICO MANAGER at Kuala Lumpur
  2. System Analysist at Kuala Lumpur
  3. Engineer – Planning at Kuala Lumpur
  4. Health and Safety Officer at Kuantan
  5. Senior Lab Technician at Perak Ipoh

 

 

 Kerja Kosong Indah Water Konsortium Terkini
jawatan kosong indah water konsortium terkini

Kerja Kosong Indah Water Konsortium

Setiap hari setiap pakar dari organisasi kami menyumbang kepada matlamat yang sama – untuk membantu menjadikan Malaysia lebih selamat dan bersih.

Anda juga boleh memberi sumbangan positif kepada kemakmuran negara kita dengan menyertai kami. IWK, syarikat pembuangan sisa kebangsaan yang bertanggungjawab untuk pembangunan dan penyelenggaraan sistem saluran moden dan tidak dapat dilupakan.

Sebagai sebahagian daripada upacara kami, kami kini mengawal dan mengekalkan lebih daripada 5,500 gelung dan lebih daripada 7,800 kilometer persegi paip. Tetapi ada lebih banyak perkara yang perlu dilakukan, seperti membina infrastruktur air sisa baru untuk memenuhi pertumbuhan pesat negara.

Kami mempunyai tugas besar di hadapan kita. Dan kita memerlukan seseorang yang sangat bermotivasi dan komited untuk menyertai pasukan kita untuk mencapai matlamat ini.

 

Memohon indah water konsortium jawatan kosong

Pendaftaran mudah sangat, pemohon yang berpotensi tinggal melalui sistem dalam talian Jobstreet di pautan berikut:

 

Tarikh tutup jawatan kosong indah water 2018

Anda boleh mengemukakan permohonan ini hingga 17 Januari 2018. Terima kasih telah membaca maklumat tentang kerja kosong Indah Water Konsortium (IWK) ini. Semoga Anda boleh diterima di posisi yang diinginkan.

Iklan jawatan kerja kosong:

    pemandu peribadi datin 2016, ctrm melaka jawatan kosong, gaji pemandu lori gardenia, kerja kosong di sandakan, jawatan kosong pemandu bas transnasional

Tinggalkan Balasan