Jawatan Kosong Indah Water Konsortium 23 September 2017

Posted on

Jawatan Kosong IWK – Pada bulan ini terdapat jawatan kosong swasta yang bagus untuk anda. Indah Water Konsortium merupakan syarikat swasta yang sedang membuka lowongan pekerjaan untuk warganegara Malaysia.

Indah Water Konsortium ini membuka lowongan untuk mengisi kekosongan jawatan pada bagian :

1. EXECUTIVE – STRATEGIC PLANNING
2. SENIOR EXECUTIVE – IT AUDIT
3. MANAGER – LEARNING & DEVELOPMENT

 

 Kerja Kosong Indah Water Konsortium Terkini
jawatan kosong indah water konsortium terkini

Tentang Kerja Kosong Indah Water Konsortium

Setiap hari setiap ahli dari organisasi kami memberikan sumbangan terhadap matlamat yang sama – untuk membantu mewujudkan Malaysia lebih selamat dan bersih.

Anda juga boleh membuat sumbangan yang positif untuk kemakmuran negara kita dengan bergabung dengan kami. IWK, syarikat pembuangan sisa nasional yang bertanggungjawab untuk pembangunan dan pengurusan sistem saluran air kumbahan yang moden dan berkesan.
Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami, kami sekarang mengendalikan dan memelihara lebih daripada 5,500 loji rawatan kumbahan dan lebih dari 7.800 km dari paip pembetung. Tapi ada lagi yang boleh dilakukan, seperti membina infrastruktur air limbah baru dalam rangka memenuhi pertumbuhan yang cepat dari negara.

Kami mempunyai tugas besar di depan kami. Dan kita memerlukan orang yang sangat bermotivasi dan komited untuk bergabung dengan pasukan kami untuk mencapai hal ini.

 

Cara Pemohonan

Cara pendaftarannya mudah, calon pendaftar tinggal melalui sistem online Jobstreet pada pautan berikut :

 

Tarikh utup Permohonan

Anda boleh mengemukakan permohonan ini hingga 23 September 2017. Terima kasih telah membaca maklumat tentang kerja kosong Indah Water Konsortium (IWK) ini. Semoga Anda boleh diterima di posisi yang diinginkan.

Loading...

Iklan jawatan kerja kosong:

    pemandu peribadi datin 2016, gaji pemandu lori gardenia, ctrm melaka jawatan kosong, kerja kosong di sandakan, jawatan kosong pemandu bas transnasional

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Medan diperlukan ditanda dengan *